Видача страв відбуватиметься за 5-7 хвилин: у центрі Луцька відкриють ресторан-кав'ярню

У Луцьку невдовзі відкриється новий заклад харчування

У Луцьку на проспект Волі, 54 відкриють новий заклад харчування під назвою «Gabar». Засновник обіцяє, що видача страв ресторанного рівня там відбуватиметься за 5-7 хвилин.

Перший такий заклад харчування у Луцьку з’явиться вже у травні, - пише ВолиньPost.

«Ми позиціонуємо «Gabar» як мультифункціональний заклад. Він поєднує в собі кав’ярню, ресторан, бар, заклад швидкої їжі. Таким чином, ми будемо готові закрити будь-який запит клієнта. Наш відвідувач зможе і випити кави зранку, і підкріпитися в час обідньої перерви, і повечеряти з сім’єю», – розповідає засновник Володимир Матвійчук.

Бренд-шефом ресторанних страв у закладі став відомий ресторатор та шеф-кухар Юрій Хазіпов.

«В основі нашого меню – комплексні другі страви з гарніром, соусом та м’ясом, рибою чи овочами. Будуть також закуски, салати, супи. Не обійдеться й без таких залюблених всіма бургерів і смажених крилець. У стравах будуть використовуватися фірмові соуси. А також матимемо великий вибір десертів, морозива, чаїв та напоїв власного виробництва», – розповідає Володимир.

 Процес видачі страв у закладі буде відбуватися упродовж 5-7 хвилин. 

Перший «Gabar» з’явиться у Луцьку за адресою проспект Волі, 54. Його двері планують відкрити для гостей вже у травні. Володимир Матвійчук каже, що спочатку це буде тестовий запуск.

Читайте також:

Можливо зацікавить