Віддав своє молоде життя за мир: на Волині попрощалися із Героєм Максимом Городнім

Віддав своє молоде життя за мир: на Волині попрощалися із Героєм Максимом Городнім

У четвер, 29 серпня, у День пам'яті Захисників України, які загинули за незалежність, на Волині в останню путь провели 29-річного воїна Максима Городнього.

Про це повідомляє Городищенська громада.

Максим показав нам приклад справжнього патріота, приклад мужності та хоробрості. До лав Збройних сил України вступив 28.02.2020 року і до кінця чесно виконав свій обов'язок воїна і громадянина, віддавши своє молоде життя, за мир і спокій на нашій Богом благословенній землі.

Щоб віддати останню шану Герою, подякувати за його мужність, прийшли рідні, друзі, побратими, небайдужі жителі громади, працівники апарату ради, духовенство, військові, земляки з Житомирської області, де народився Максим.

Живим коридором, навколішки, зустрічали Героя по всій громаді.

Поховали захисника на кладовищі в селищі Сенкевичівка, поруч з могилами полеглих Героїв. 

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою! 

Віддав своє молоде життя за мир: на Волині попрощалися із Героєм Максимом ГороднімВіддав своє молоде життя за мир: на Волині попрощалися із Героєм Максимом ГороднімВіддав своє молоде життя за мир: на Волині попрощалися із Героєм Максимом ГороднімВіддав своє молоде життя за мир: на Волині попрощалися із Героєм Максимом ГороднімВіддав своє молоде життя за мир: на Волині попрощалися із Героєм Максимом ГороднімВіддав своє молоде життя за мир: на Волині попрощалися із Героєм Максимом ГороднімВіддав своє молоде життя за мир: на Волині попрощалися із Героєм Максимом Городнім

Можливо зацікавить