Волинська облрада достроково припинила повноваження депутата

Волинська облрада достроково припинила повноваження депутата

Волинська обласна рада припинила повноваження депутата Волиньради Валентина Кошельника на підставі його заяви.

Про це стало відомо у вівторок, 19 березня, під час засідання позачергової 25 сесії Волинської обласної ради восьмого скликання. Таке рішення підтримав 51 обранець громади.  

«Достроково припинити повноваження депутата Волинської обласної ради Кошельника Валентина Івановича у зв’язку з його особистою заявою про складення депутатських повноважень. Невідкладно поінформувати Волинську обласну територіальну виборчу комісію про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради», - йдеться у рішенні.

Довідково:

Валентин Кошельник - голова Володимир-Волинського міського осередку партії «Фронт Змін», засновник дитячо-юнацького футбольного клубу «ВІК», депутат 2-х скликань Володимир-Волинської міської ради, головний тренер юнацької збірної Волинської області з футболу.

2010 року обраний депутатом Волинської обласної ради за виборчим списком Волинської обласної організації політичної партії «Фронт Змін».Був членом постійної комісії з питань сім`ї, молодіжної політики, спорту та туризму.

У 2015 році обраний депутатом Волинської обласної ради від партії "Солідарність".

У 2020 р. обраний депутатом Волинської обласної ради від партії "ЗА Майбутнє". Член фракції "ЗА Майбутнє" в обласній раді. Член постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить