Волинянка вийшла заміж за друга свого брата, який віддав життя за Україну

Волинянка вийшла заміж за друга свого брата, який віддав життя за Україну

У селі Мизове Старовижівської громади повінчалися жителька цього села Наталія та військовослужбовець з Луганщини Євген.

Ще у 2014 році, одразу з Майдану чоловік вирушив на фронт. Відтоді боронить Україну від російських загарбників. Про це написав Юрій Коваль на своїй сторінці у фейсбуці.

На війні чоловік познайомився і потоваришував з братом Наталії Юрієм Тишиком, котрий з 2015-го також захищав нашу землю на Сході. Кілька разів приїжджав з другом у його рідне село. У жовтні 2019-го Євген знову побував у Мизовому… На цей раз, щоб провести Юрія в останню дорогу.

«Почуття Наталії та Євгена перевірені непростими долями, часом та війною. Цього літа вони зареєстрували свій шлюб. А 14 вересня, коли солдат приїхав у коротку відпустку зі своєї військової частини, повінчалися у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Православної Церкви України с. Мизове. Нехай Бог береже їх молоду сім’ю та усю нашу землю!», - йдеться у дописі.

Волинянка вийшла заміж за друга свого брата, який віддав життя за УкраїнуВолинянка вийшла заміж за друга свого брата, який віддав життя за УкраїнуВолинянка вийшла заміж за друга свого брата, який віддав життя за УкраїнуВолинянка вийшла заміж за друга свого брата, який віддав життя за УкраїнуВолинянка вийшла заміж за друга свого брата, який віддав життя за Україну

Можливо зацікавить