Воїни 12-ї бригади «Азов» повернули частковий контроль над селищем Нью-Йорк на Донеччині

Воїни 12-ї бригади «Азов» повернули частковий контроль над селищем Нью-Йорк на Донеччині

З метою покращення тактичного положення на Торецькому напрямку 12-та бригада спеціального призначення «Азов» була залучена до оборонних і наступальних дій безпосередньо у населеному пункті Нью-Йорк та його околицях.

На момент залучення бригади до бойових дій на напрямку, ситуація на лінії бойового зіткнення була катастрофічною. Але завдяки високому бойовому духу, мужності та професіоналізму бійців бригади, «Азову» вдалось стабілізувати ситуацію, повернути під контроль частину Нью-Йорку і деблокувати Сили оборони, які знаходились у ворожому оточенні. Про це повідомила пресслужба «Азову».

На даний момент ситуація залишається напруженою. За добу росіяни проводять до 15 штурмів у зоні відповідальності бригади. Але попри надважкі бої наші бійці тримають оборону та успішно контратакують.

Ворог неодноразово заявляв, що повністю окупував Нью-Йорк. Проте це чергова маніпуляція окупантів. Сили оборони контролюють частину населеного пункту та роблять все можливе для звільнення українських територій.

«Просимо ЗМІ та суспільство не довіряти ворожій пропаганді щодо дій Сил оборони. Вірте в «Азов» і допомагайте війську всіма силами», - додали у дописі.

Читайте також:

Можливо зацікавить