Воїну Князівської бригади вручили «Оскар»

Воїну Князівської бригади вручили «Оскар»

З нагоди Дня журналіста командир Князівської бригади полковник Олексій Трубніков привітав хлопців, які «вчора» були цивільними журналістами, редакторами, фотографами, відеографами та вручив бригадні відзнаки. А режисер Князівської бригади Не той Тарантіно навіть отримав «Оскар»

Слід зазначити, що його фільми давно полюбилися нашим підписникам, і в коментарях під відео вони багато разів зазначали, що треба таки вручити таку нагороду, – йдеться на фейсбук-сторінці бригади.

Звідки в Князівській бригаді взявся Не той Тарантіно? Саме під таким псевдонімом військовий випускає гострі та кумедні відео. У нього вже багато прихильників, які з нетерпінням чекають нових серій.

«Війна іде не лише на фронті, а й в інформаційному просторі. Ворог постійно пхає свій ніс навіть у інтернет-ресурси нашої бригади. Періодично атакує Телеграм-канал, пише ганебні коментарі у Фейсбуці тощо. Ми могли б просто вимкнути коментарі, обмеживши цим йому можливості. Тоді б і наші читачі лишилися змоги висловлюватися… Але ми вирішили дещо вигадати, щоб «насолити» ворогам та підняти настрій нашій аудиторії. Нам так хотілося, щоб на обличчях наших підписників з’явилася посмішка!», – йдеться у дописі.

Тоді й народилася в бригаді ідея, формат якої відразу «зайшов».

- Фільми Квентіна Тарантіно завжди славилися вдалими діалогами. Подібне завдання поставив собі і я. І щоб провести паралель з режисером, але не порушити авторські права, назвався - Не той Тарантіно. А назва кіностудії - Kupyan´k Hooligans production - розповідає він.

Можливо хтось і не здогадується, але у відео відзнятих із дронів повністю відсутній звук. Це наш побратим завжди додає відповідні звуки, щоб краще занурити глядача у атмосферу подій.

Воїну Князівської бригади вручили «Оскар»

«По факту, ми маємо лише беззвучне відео з дрона, який знищує ворога. Але Не той Тарантіно почав створювати сюжетну лінію, монтувати відео, додавати звуки навколишнього середовища, інфографіку, титри. Згодом, за допомогою штучного інтелекту, у фільмах з’явився голос. Йому вдається вигадати сюжет…», – розповідають військові.

Слід зазначити, що відео створюємо не лише за мотивами реальних фільмів Квентіна Тарантіно. За основу беруться актуальні події та підбирається відповідна кінострічка.

- Коли на росії проходили вибори, ми зробили фільм «Сутула гора». Згадали там і про концерт Кобзона, і про бутерброд Навального. Показали фразу «Ми своіх нє бросаєм» - в дії. Фільм зібрав багато переглядів, уподобань та коментів.

Військові кажуть,  що підписники допомагають вдосконалювати фільми: лядачі активно коментують фільми, просять створювати нові та дають поради. Не той Тарантіно прислухається до їх думки.

Воїну Князівської бригади вручили «Оскар»

Наприклад, перші діалоги створювалися, «як воно є» - російською, але за бажанням прихильників режисера, стали перекладатися солов’їною. Також за їх бажанням на початку фільмів тепер йде допис: «У фільмі жодна людина не постраждала».

- Поки ворог не вгамується, будемо продовжувати битися з ним на всіх фронтах. Знищувати кулями, дронами, ракетами та давити морально на інформаційному фронті, - запевняє Не той Тарантіно, - чекайте нових серій!

Читайте також:

Можливо зацікавить

війна в Україні

«Був українцем до кінчиків пальців»: спогади про полеглого Героя з волинської бригади

війна втрати

«Бути воїном - жити вічно»: молодий захисник з волинської бригади загинув унаслідок ворожого обстрілу

Спогади про Героя

Воював заради доньки: молодий захисник з волинської бригади загинув від вибухової травми

Втрати

Майже місяць не могли дістати тіло з БМП: захисник з волинської бригади поліг на Київщині

У громаді на Волині рідним полеглих князівських воїнів вручили їхні відзнаки
фото

У громаді на Волині рідним полеглих князівських воїнів вручили їхні відзнаки

«Навіки в строю»: дружині захисника з Волині вручили посмертну відзнаку чоловіка

«Навіки в строю»: дружині захисника з Волині вручили посмертну відзнаку чоловіка

Герой України

Три дні не дожив до дня народження: бійцю волинської бригади просять присвоїти державну нагороду

війна Герой України

Загинув за місяць до дня народження: захиснику з волинської бригади просять посмертно присвоїти державну нагороду

Служать в одній бригаді, але бачаться рідко: історія мами і сина – бійців волинської 14 ОМБр

Служать в одній бригаді, але бачаться рідко: історія мами і сина – бійців волинської 14 ОМБр