Вважалися зниклими безвісти: на Волині прощатимуться з Героями - Сергієм Вознюком та Русланом Медвідем

Вважалися зниклими безвісти: на Волині прощатимуться з Героями - Сергієм Вознюком та Русланом Медвідем

У четвер, 7 вересня, Нововолинська громада на Волині попрощається з двома Героями, які вважалися зниклими безвісти, - Сергія Вознюка та Руслана Медведя.

Про це повідомив голова громади Борис Карпус

«У четвер, 7 вересня, на щиті повертаюся Герої Сергій Вознюк і Руслан Медвідь. Зустріч на вʼїзді в місто о 10:00. Прошу гідно вшанувати Захисників, які віддали за нас свої життя», - звернувся він у дописі. 

Коридором шани Героїв проведуть до майдану Незалежності, де о 10:30 відбудеться панахида та прощання з містом.

Кортеж із тілом Сергія Вознюка проводуть до будинку, де він жив за адресою: проспект Перемоги, 8.

«Об 11:30 в римо-католицькому костелі, на повороті з траси Р-15 на проспект Дружби, розпочнеться панахида та прощання. Чин погребіння Сергія Вознюка - на кладовищі в районі 2-ї шахти», - повідомив міський голова. 

Кортеж із тілом Руслана Медвідя проведуть до його будинку за адресою: село Тишковичі, вулиця Лесі Українки, 10. Далі процесія буде рухатися в село Гряди, на вулицю Шевченка, 27.

 «О 12:00 у храмі ікони Казанської Божої Матері села Гряди розпочнеться панахида та прощання. Чин погребіння Руслана Медвідя - на кладовищі села Гряди», - повідомив Борис Карпус. 

Нагадаємо, обоє Героїв вважалися безвісти зниклими, але після проведених експертиз підтвердилося, що вони загинули 2 червня у Запорізькій області. 

Редакція ВСН висловлює співчуття родинам загиблих. Вічна шана і слава Героям! 

Можливо зацікавить