Як з кабачків приготувати «ананаси» на зиму
Сезон консервації у самому розпалі і багато господарів у пошуку смачних рецептів. Пропонуємо вам приготувати на зиму мариновані кабачки, які на смак дуже подібні на ананаси.
Перевірений рецепт кабачків, які будуть нагадувати ананаси та їхній смак, - пише Gazeta.ua.
Інгредієнти
- 1,5 кг кабачків
- 1 л ананасового соку
- 250-350 гр.цукру
- 2 ч.л. лимонної кислоти або лимон
Як приготувати кабачки
Помийте кабачки та очистіть їх від шкірки та насіння, поріжте кубиками або кружальцями
Налийте ананасовий сік у каструлю. Закип'ятіть. Всипте туди цукор та лимонну кислоту або сік лимона. Коли весь цукор розчиниться, засипте кабачки. Після закипання варіть на середньому вогні до 10 хвилин.
Розкладіть кабачки у підготовлені, простерилізовані баночки. Герметично закрийте і відправте остигати під ковдру.
Ананаси з кабачків з ананасовим соком дуже схожі на консервовані ананаси. Їх можна використовувати для салатів та для піци. Ви можете зімітувати не лише смак, але й зовнішній вигляд ананасів, нарізавши кабачки кільцями.
Читайте також: