Як з кабачків приготувати «ананаси» на зиму

Кабачки як ананаси з ананасовим соком

Сезон консервації у самому розпалі і багато господарів у пошуку смачних рецептів. Пропонуємо вам приготувати на зиму мариновані кабачки, які на смак дуже подібні на ананаси.

Перевірений рецепт кабачків, які будуть нагадувати ананаси та їхній смак, - пише Gazeta.ua.

Інгредієнти

  • 1,5 кг кабачків
  • 1 л ананасового соку
  • 250-350 гр.цукру
  • 2 ч.л. лимонної кислоти або лимон

Як приготувати кабачки

Помийте кабачки та очистіть їх від шкірки та насіння, поріжте кубиками або кружальцями

Налийте ананасовий сік у каструлю. Закип'ятіть. Всипте туди цукор та лимонну кислоту або сік лимона. Коли весь цукор розчиниться, засипте кабачки. Після закипання варіть на середньому вогні до 10 хвилин.

Розкладіть кабачки у підготовлені, простерилізовані баночки. Герметично закрийте і відправте остигати під ковдру.

Ананаси з кабачків з ананасовим соком дуже схожі на консервовані ананаси. Їх можна використовувати для салатів та для піци. Ви можете зімітувати не лише смак, але й зовнішній вигляд ананасів, нарізавши кабачки кільцями.

Читайте також:

Можливо зацікавить