«Його хоробрість і відвага вразили всіх»: захиснику з Волині просять посмертно присвоїти державну нагороду

петиція Герой України

54-річному захиснику з Волині Олександру Твердохлібу просять посмертно присвоїти звання Героя України.

Відповідну петиці. на сайті Президента України зареєструвала Вікторія Твердохліб.

Сержант Твердохліб Олександр Всеволодович (23.07.1969 р.н),15ої бригади оперативного призначення «Карадаг»,в/ч 3029 Національної гвардії України, старший водій відділення зв'язку взводу управління командира батареї 5-го батальйону був призваний на військову службу ще в 2014р.

Із честю та гідністю він разом із побратимами боронив цілісність нашої держави на Донецькому напрямку по 2015рік. Був нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

15.04.2023 був призваний на військову службу Першим відділом Луцького РТЦК та СП Волинської обл.. Загинув 25.11.2023 року під час виконання обов'язків,завдань пов'язаних із захистом Батьківщини,внаслідок артилерійського обстрілу противника в районі населеного пункту Мала Токмачка, Пологівського району, Запорізької області.

«Олександр Твердохліб був прикладом справжнього характеру і відданості. Він завжди ставав на захист правди і справедливості, не зраджуючи своїх принципів. Його хоробрість і відвага вразили всіх. Він залишиться в наших серцях як Герой. Олександр віддав найцінніше - життя за нас із Вами, за вільну Україну та мир. Саме завдяки таким людям, як він, ми сьогодні маємо можливість спокійно жити під блакитним небом і розмовляти українською мовою», - каже Вікторія.

Підтримати петицію можна за посиланням.

Читайте також:

Можливо зацікавить