За один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором Трубою

Поховання військового

У вівторок, 26 березня, на Волині в останню земну дорогу провели 51-річного військовослужбовця Віктора Трубу.

Про це повідомляє Турійська громада.

Підтримати родину та віддати шану воїну, який боронив Україну від окупантів, прийшли земляки, друзі, знайомі загиблого, військовослужбовці, представники влади та усі небайдужі жителі громади.

Віктор став на захист країни 19 жовтня 2023 року. Воював на Харківському напрямку у складі 14 бригади. Війна підірвала здоров’я воїна, далися взнаки давні хвороби. Лікарі боролися за життя військовослужбовця та, на жаль, 24 березня серце Віктора зупинилося.

У день прощання з воїном за спокій душі Віктора піднеслася спільна молитва. Рідними вулицями селища під звуки духового оркестру військовослужбовці на плечах пронесли Героя до місця земного спочинку.

Востаннє захинику віддали військові почесті. Рідним воїна вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь захисника пролунав трикратний стрілецький салют та тричі «Слава».

За один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором ТрубоюЗа один день в громаді повідомили про дві втрати: на Волині прощалися із Героєм Віктором Трубою

Нагадаємо, 25 березня повідомили про смерть двох Героїв з Турійської громади. 23 березня у бою з окупантами на Запорізькому напрямку старший солат Богдан Гороцюк отримав тяжке поранення, внаслідок якого помер у лікарні. А 24 березня зупинилося серце рядового Віктора Труби.

Можливо зацікавить

війна в Україні

Вивозив побратимів не на броні, а у цивільному джипі-пікапі: на війні загинув Герой з Луцька Юрій Сілюк

війна загибель
відео

Важке поранення стало смертельним: на Волині попрощались із Героєм Володимиром Ксенофонтовим

війна прощання

Вважали безвісти зниклим: на Волині прощатимуться із Героєм Романом Кондратюком

Донеччина бої журналіст

«Попри кров та біль бачила навколо себе прекрасне»: спогади по молоду Героїню з Волині

мобілізація хвороба

Ожиріння, діабет та недостатня вага: з якими хворобами ендокринної системи не можуть мобілізувати

війна загибель

Дві втрати в громаді на тиждень: на війні загинув Герой з Волині Михайло Мельницький

переселенці

Пережила смерть обох дітей, дві окупації і майже в 70 років стала єдиною опорою для 10-річного онука

доброволець війна

Міг не йти на війну: загинув доброволець з Луцька Влад Чайка

війна загибель

Скорботна звістка: у бою загинув Герой з Волині Леонід Ковальчук