За продані малюнки 12-річної волинянки виготовили партію консерв для ЗСУ

За продані малюнки 12-річної волинянки виготовили партію консерв для ЗСУ

Малюнки 12-річної Анастасії Стасюк з Нововолинська продають на аукціоні, а кошти витрачають на допомогу Збройним силам України.

Про це пише Sasha Diduk.

12-річна Настя з мамою і маленьким братиком на початку війни виїхали до Польщі. Там Настя почала ходити до школи. Вчителька, яка додатково займалася польською мовою була вражена талантом юної художниці. Вона запропонувала виставити картини на інтернет-аукціоні, а кошти використати на потреби ЗСУ.

Кася Грабарчик на аукціоні виставила три малюнки Насті, а від себе додала брошку ручної роботи в кольорах українського прапора.

Зібрані кошти вони передали волонтерам в Україну, на які закупили свинину для м'ясних консерв.

Станок для консервації та бляшані банки передала з Польщі до Нововолинська волонтерка Олена.

За продані малюнки 12-річної волинянки виготовили партію консерв для ЗСУЗа продані малюнки 12-річної волинянки виготовили партію консерв для ЗСУЗа продані малюнки 12-річної волинянки виготовили партію консерв для ЗСУЗа продані малюнки 12-річної волинянки виготовили партію консерв для ЗСУЗа продані малюнки 12-річної волинянки виготовили партію консерв для ЗСУЗа продані малюнки 12-річної волинянки виготовили партію консерв для ЗСУЗа продані малюнки 12-річної волинянки виготовили партію консерв для ЗСУЗа продані малюнки 12-річної волинянки виготовили партію консерв для ЗСУЗа продані малюнки 12-річної волинянки виготовили партію консерв для ЗСУЗа продані малюнки 12-річної волинянки виготовили партію консерв для ЗСУ

Можливо зацікавить