Зі сльозами на очах та живим коридором шани: на Волині попрощалися з молодим Героєм

Колківська громада, втрати

9 липня, з болем і тугою в серці прощалася вся Колківська громада із своїм захисником Юрієм Киришком, який загинув на Харківщині. 

Про це повідомляє об'єднана громада

У повідомленні йдеться, що він з честю виконав обовʼязок щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишався вірним Присязі. Юрій Васильович загинув як Герой, захищаючи нашу країну та кожного з нас.

«Зі сльозами на очах через живий коридор шани провели в останню дорогу хороброго воїна, добру людину, коханого чоловіка та люблячого сина. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким»,- йдеться у повідомленні.

Відомо, що на війні загинув 35-річний житель села Велика Осниця Колківської громади Юрій Киришко. Він загинув 3 липня 2024 року під час мінометного обстрілу противником отримав поранення несумісні з життям на території Харківської області.

Зі сльозами на очах та живим коридором шани: на Волині попрощалися з молодим ГероємЗі сльозами на очах та живим коридором шани: на Волині попрощалися з молодим ГероємЗі сльозами на очах та живим коридором шани: на Волині попрощалися з молодим ГероємЗі сльозами на очах та живим коридором шани: на Волині попрощалися з молодим ГероємЗі сльозами на очах та живим коридором шани: на Волині попрощалися з молодим Героєм

Редакція ВСН висловлює співчуття родині воїна. Вічна шана і пам'ять Герою!

Можливо зацікавить