Борщова заправка: рецепт від луцької фудблогерки

Борщова заправка: рецепт від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Смончук розповіла, як приготувати борщову заправку.

Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».

«Це може бути заправка до борщу або ж самостійний салат. Це дуже смачно, раджу зберегти рецепт і приготувати», - зазначила Юлія.

З порції виходить 4-4,5 літри

Інгредієнти:

  • буряк червоний варений - 3 кг;
  • цибуля (середня)- 4-5 шт;
  • перець - 1 кг;
  • олія - 1 скл (200 мл);
  • оцет - 1 скл;
  • вода - 1 скл;
  • цукор - 1 скл;
  • сіль - 1.5 ст.л;

Відварений буряк потерти на велику терку, дрібно порізати цибулю і перець. Все це викласти в каструлю. Змішати олію, оцет, воду, цукор і сіль і залити овочі. Поставити на середній вогонь і варити періодично помішуючи 25-30 хв від закипання. Розкладаємо гарячим в стерильні банки і закатуємо.

Зберігати в прохолодному місці.

Читайте також:

Можливо зацікавить