Чебуреки за 10 хвилин: рецепт від луцької фудблогерки
Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати чебуреки за 10 хвилин.
Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».
«Ці чебуреки називають лінивими. Але вони смачнющі», - написала Юлія.
Інгредієнти (вихід: 8 шт):
- лаваш - 2 шт;
- фарш - 400 г;
- цибуля - 1 шт;
- сіль, перець, спеції - на смак.
- вода - в фарш - 2-3 ст.л;
- олія - для смаження.
Приготування:
До фаршу додаємо потерту цибулю, сіль, перець, спеції, воду і перемішуємо до однорідності. Лаваш якщо не круглий обрізаємо, змочуємо одну сторону водою, викладаємо начинку, защипуємо. Смажимо на невеликій кількості олії з обох боків.
Читайте також:
- У спатифілума чорніє листя: що робити з рослиною
- Швидка та ситна піца: рецепт від луцької фудблогерки
- Буде цвісти без перерви: чим потрібно підживити жіноче щастя в січні