Чебуреки за 10 хвилин: рецепт від луцької фудблогерки

Чебуреки

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати чебуреки за 10 хвилин.

Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».

«Ці чебуреки називають лінивими. Але вони смачнющі», - написала Юлія.

Інгредієнти (вихід: 8 шт):

  • лаваш - 2 шт;
  • фарш - 400 г;
  • цибуля - 1 шт;
  • сіль, перець, спеції - на смак.
  • вода - в фарш - 2-3 ст.л;
  • олія - для смаження.

Приготування:

До фаршу додаємо потерту цибулю, сіль, перець, спеції, воду і перемішуємо до однорідності. Лаваш якщо не круглий обрізаємо, змочуємо одну сторону водою, викладаємо начинку, защипуємо. Смажимо на невеликій кількості олії з обох боків.

 

Читайте також:

Можливо зацікавить