Данілов заявив, що зима в Україні буде складною та назвав причину

Данілов заявив, що зима в Україні буде складною та назвав причину

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що зимовий період в Україні буде складним через божевілля російського президента Путіна.

Про це він заявив в інтерв'ю NV.

«Зима буде складною і непростою з урахуванням цього божевільного, який знаходиться поруч на нашій територій. Звичайно, він буде намагатися робити нам проблеми. Але я точно можу сказати, що це питання сьогодні перебуває зовсім вже в іншому вигляді. Йде максимальна підготовка до непростого і складного періоду», - сказав Данілов.

Він сказав, що це питання неодноразово розглядалося на засіданнях Ставки Верховного Головнокомандувача. Президент України дав відповідні доручення і компетентні структури ведуть певну роботу.

«Зверну увагу, що тут потрібне максимальне залучення людей, які знаходяться на місцях. Це має спільна робота. І є велика проблема, коли вважають, що в Києві чи в Офісі президента, чи кабінеті прем'єр-міністра мають вирішуватися питання, які відносяться до компетенції органів місцевого самоврядування - майте на увазі, що це не зовсім так. Сьогодні кожна територіальна громада має займатися своєю територією для того, щоби у них було своє світло. Це спільна робота і справа», - зазначив Данілов.

Читайте також:

Можливо зацікавить