Патрульні та морозиво: як святкували День молоді у Луцьку

Патрульні та морозиво: як святкували День молоді у Луцьку

У суботу, 12 серпня Україна відзначила День молоді. У Луцьку також з цієї нагоди відбулася низка заходів, насичена цікава програма та інші святкові події. 

З нагоди Дня молоді Луцька міська рада, Департамент молоді та спорту спільно з друзями та партнерами підготували для лучан низку активностей різного характеру.

Патрульні та морозиво: як святкували День молоді у Луцьку

Лучани та гості міста поспілкувалися на тему молодіжної політики та розвитку молоді, занурилися у світ молодіжної вуличної культури та спорту, отримали позитивні емоції та хоч на декілька годин дозволити собі безтурботність.

Патрульні та морозиво: як святкували День молоді у Луцьку

Так, у Центральному парку від ранку тривала панельна дискусія, творчі виступи талановитої молоді, танцювальні та вокальні патріотичні номери, виступи у жанрі дефіле та бойового мистецтва.

А також спортивні квести, рухливі ігри, дартс, стрільба з лука, лицарські бої та багато іншого. 

Патрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у Луцьку

Патрульні також долучилися до заходу, щоб зустріч не була одноманітною, її провели активно. 

Поліцейські спілкувалися з лучанами та гостями міста, а також розповідали про специфіку своєї роботу. Учасники заходу мали можливість запитати у працівників те, що їх цікавило.  

Охочі дітки мали нагоду приміряти справжню амуніцію та посидіти за кермом справжнього службового авто патрульних.

Патрульні та морозиво: як святкували День молоді у Луцьку

Водночас серед перехожих були й ті, які розповіли, що святкувати День молоді не будуть.

«День молоді – це є досить гучне свято, де багато людей та дітей. Я вважаю, що це не на часі, оскільки на війні наші рідні та друзі. Краще ці всі кошти витратити не на святкування, а на допомогу хлопцям, які на війні», – вважає Марина

Патрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у ЛуцькуПатрульні та морозиво: як святкували День молоді у Луцьку

Читайте також:

• Маковія або Медовий спас 2023: що категорично не можна робити

• Земельний скандал на Волині: поляк інвестував гроші і не може зібрати урожай, бо в нього «віджали» ділянки

• 9-річний хлопчик зі Львова зібрав 3 мільйони гривень для ЗСУ

Можливо зацікавить