Дитячий самокат - вдвічі дорожчий за суму боргу: на Волині продовжують відрізати воду злісним боржникам

Дитячий самокат - вдвічі дорожчий за суму боргу: на Волині продовжують відрізати воду злісним боржникам

На Волині продовжують відрізати воду користувачам, які не платять за послугу. 

Утім, боргують переважно не ті, хто не має змоги оплатити. Навпаки - люди з чималими статками, що не може не обурювати, пише у фейсбуці речниця «Володимирводоканал» Жанна Білоцька

«Двоповерховий будинок з червоної цегли на розі однієї з вулиць з левами. З дитячих іграшок, на якій каталась дитина по подвір’ю, - електросамокат. Його вартість можна побачити в Інтернеті. Це я до того, що коштує він удвічі більше, ніж ці люди боргують за воду (борг становить майже дев’ять тисяч). До слова, два роки тому він був наполовину меншим, і ми тоді попереджували господарів про відключення. Але тут війна! І вуаля! Можна не платити. Аж до сьогоднішнього дня, поки на законодавчому рівні не дозволили відключати боржників за несплату за послуги», - розповідає у дописі. 

Нині водоканал від’єднав цей будинок від водопостачання. І за годину господар приїхав за рахунком про оплату. На запитання, чому не платив? Каже: бо можна було не платити.

Зі слів Жанни Білоцької, зе одна пані, котра вважає себе громадянкою СРСР, теж переконана у тому, що за воду можна не платити.

«Але навіть у СРСР платили. Копійки, але платили. І про які такі ситуації мені видирають очі на робочій сторінці, розповідаючи про бідних та нещасних пенсіонерів?! Щоб ви знали, люди на пенсії є найбільш відповідальними і совіснішими платниками на відміну від тих, які живуть у добротних будинках, мають по дві автівки та ні в чому собі не відмовляють. Не усі, звичайно, а окрема категорія. Це стосується й тих, хто реально живе на одну зарплату. Усі вони намагаються платити. Як і платять переселенці, котрі орендують квартири у тих, хто виїхав за кордон, і отримує там допомогу. Але самі власники не платять. Уявіть! Виявляється, так теж можна», - наголошує у дописі. 

Читайте також: 

Можливо зацікавить