Домашні молочні коржики: простий рецепт з дитинства від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати молочні коржики.
Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».
Інгредієнти:
- масло - 100 г;
- яйце - 1 шт;
- цукор - 180-200 г;
- молоко - 100 мл;
- борошно - 450 г;
- сода - 1/2 ч.л(погасити оцтом);
- ванільний цукор - 1 п.
Приготування:
Збити міксером масло (кімн.темп.), додати цукор і ще раз збити. Додати яйце, молоко і розмішати до однорідності. Додати соду (погашену оцтом).
Просіяти борошно + ванілін, замісити тісто.
Припорошити стіл борошном, розкачати не тонко тісто, вирізати формою коржикі, перекласти на деко застелене пергаментом, змастити за бажанням жовтком яйця і випікати при температурі 180 градусів 15 хв.(не пересушити).
Читайте також:
- Чому жовтіє петрушка влітку: головні причини та прості рішення
- Світязькі пончики: скільки коштують цього сезону та які начинки пропонують
- Червень — не запізно: як правильно садити помідори влітку, щоб мати добрий урожай