Домашні молочні коржики: простий рецепт з дитинства від луцької фудблогерки

Домашні молочні коржики: простий рецепт з дитинства від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати молочні коржики.

Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».

Інгредієнти:

  • масло - 100 г;
  • яйце - 1 шт;
  • цукор - 180-200 г;
  • молоко - 100 мл;
  • борошно - 450 г;
  • сода - 1/2 ч.л(погасити оцтом);
  • ванільний цукор - 1 п.

Приготування:

Збити міксером масло (кімн.темп.), додати цукор і ще раз збити. Додати яйце, молоко і розмішати до однорідності. Додати соду (погашену оцтом). 

Просіяти борошно + ванілін, замісити тісто. 

Припорошити стіл борошном, розкачати не тонко тісто, вирізати формою коржикі, перекласти на деко застелене пергаментом, змастити за бажанням жовтком яйця і випікати при температурі 180 градусів 15 хв.(не пересушити). 

Читайте також:

Можливо зацікавить