«До мурах»: співак з Волині випустив дует із відомим артистом

«До мурах»: співак з Волині випустив дует із відомим артистом

Артист з Ковеля Андрій Вдовиченко із псевдонімом Dovi випустив спільний трек із відомим українським музикантом Skofka.

Про це виконавці повідомили в соцмережах.

Реліз композиції «Один день по тому» відбувся у п'ятницю, 22 лютого.

«Ми не в змозі повернути час назад. Тож не потрібно жаліти і триматися за минуле. Потрібно цінувати кожну хвилину життя тут і зараз. Бо той час, який ми проживаємо колись, теж стане спогадом і саме від нас залежить, яким він має бути» - каже Dovi.

«До мурах»: співак з Волині випустив дует із відомим артистом

«Цінуйте той день який зараз, яким би він не був, він єдиний, твій, живіть його гідно, щоб не було соромно, тому що день потому вже не зміниш. Звичайно сум за втраченими речима неминучий тому що ми люди і маємо емоції, але в пісні хотілось надихнути сприймати цю емоцію все ж тепло, оскільки те що ти уже змінити не можеш потрібно вміти відпускати» - розповідає Skofka.

Шанувальники музикантів зізналися, що вони у захваті від нової композиції.

«Ніжно, чуттєво... Неперевершено! Вогонь! Круто! В саме серденько! До мурах! Душевна пісня», - пишуть поціновувачі творчості артистів у коментарях.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Dovi разом із відомими музикантами Skofka та Kozak Siromaha виступлять в Америці та Канаді.

Довідково:

Володимир Володимирович Самолюк, більш відомий як Skofka - відомий український реп-виконавець. Він отримав значне визнання на Spotify, з більш ніж 440 000 слухачів щомісяця.

Читайте також:

Можливо зацікавить