Евакуював людей безкоштовно: у Херсоні жорстоко побили волонтера. Відео

Евакуював людей безкоштовно: у Херсоні жорстоко побили волонтера. Відео

В Херсоні побили волонтера, який займався евакуацією місцевих жителів з небезпечних територій. Нападниками виявились двоє перевізників, які брали гроші з людей.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у відеозверненні, пише ТСН.

 «Вчора побили відомого волонтера, який безкоштовно перевозив з небезпечних територій Херсонщини людей. Били підло, удвох, поки він не впав, і ще продовжували бити ногами. Нападники вже встановлені. Вони заробляють на пасажирських перевезеннях, користуючись горем, що спіткало наших людей під час російської агресії. Поліція розбирається з нападниками, зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 статті 296 хуліганство... Наголошую всім мешканцям Херсонщини - в нас евакуація безкоштовна, не потрібно платити тим, хто наживається на людській біді»,- йдеться в повідомленні.

В місцевій поліції розповіли подробиці нападу.

«16 червня близько 16-ї години 42-річний житель обласного центру приїхав із пасажирами до міжміського автовокзалу. Там до нього підійшли 35-річний раніше судимий херсонець та ще один невідомий. Між чоловіками спалахнув конфлікт щодо пасажирських перевезень, який переріс у переслідування на автомобілях та бійку. За кілька годин після інциденту постраждалий самостійно звернувся до лікарні, де йому встановили діагноз: множинні забійні рани м’яких тканин голови та тіла, забій нижнього щелепного суглобу», - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить