«Смакота нереальна»: рецепт сніданку від волинського блогера пекаря
Волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець поділився рецептом сніданку.
Відповідне відео він опублікував у соціальній мережі «Instagram».
Дмитро розповів, як приготувати френч тост з пряними абрикосами та ванільним морозивом.
Френч тост
- 100 г молока;
- 100 г вершків 30%;
- 2 яйця;
- 50 г цукру.
1.Молоко, вершки, яйця та цукор об'єднати до однорідності.
2.Нарізати бріош на шматочки по 2.5-3см
3.Просочити бріош з бох сторін.
4.Обсмажити з обох сторін на вершковому маслі
5.Зверху присипати тростинним цукром для карамельної скоринки
Пряні абрикоси
- 500 г абрикос (очищених);
- 75 г цукру тростинного;
- 20 г темного рому;
- тим'ян.
1.Протушкувати абрикоси з цукром на вершковому маслі протягом 5хв.
2.Додати тим'ян та проварити ще декілька хвилин.
3.Додати темний ром.
Зібрка та декор
1.На тарілку викласти обсмажений френч тост.
2.Додати пряні абрикоси.
3.Зверху додати кульку морозива.
«Смакота нереальна! Чудова ідея! Супер рецепт», - пишуть у коментарях.
Читайте також:
- Родзинка Волині: як приготувати смачні світязькі пончики
- Сезон консервування на Волині: скільки часу варити варення для ідеального результату
- У волинських лісах з'явилися білі гриби: де найкраще шукати цей делікатес