«Гидко, що такі люди живуть в Луцьку»: біля замку Любарта молодики співали російські пісні

«Гидко, що такі люди живуть в Луцьку»: біля замку Любарта молодики співали російські пісні

Біля замку Любарта помітили молодиків, які співали російські пісні.

Про це пише Таблоїд Волині. 

На зауваження дружини полеглого Героя Андріани Свистак один з них  відреагував агресивно і відповів, що він волонтер.

«Ну от як?

Хлопці забули, що в країні війна, пʼяні (цікаво, чи водій тверезий був) розʼїжджають по Луцьку біля Замку, з музикою на всю гучність і підспівують під російські пісні…

Поки російськомовні катують, гвалтують, знищують нашу націю, люди ще не зрозуміли, що треба викорінити руське з свого життя.

Ви можете і далі спілкуватись собі цією мовою, якщо вам не противно, але отак між собою. Вдома собі слухайте російське музло скільки влізе, але не в громадських місцях.

Гидко, що такі люди живуть в Луцьку. Противно усвідомлювати, що досі чується на кожному кроці російська мова. Якраз «ідеально» звучить під то, як ми супроводжуємо Полеглих Героїв.. Ганьба!!!» – йшлося у дописі.

Також авторка зазначила, що пісень співав начебто лучанин Дарій Зажицький, який «спалився» на відпочинку в Домінікані. 

Однак уже ввечері вона написала в себе на сторінці, що помилилась.

«ЦЕ НЕ ІЛЛЯ І НЕ ДАРІЙ! Я щиро приношу свої вибачення перед ними. Я згідна, я налажала по повній. Всі мої знають, яка я імпульсивна, тому так і зреагувала на хлопців біля замку. Коли я запостила саме відео, ще не знаючи хто це, мені почали писати, що це Дарій, і голос його і лице його і т.д. Тому я і повірила та на емоціях одразу оприлюднила. Не спорю, той що там був дійсно схожий на нього. Але вже є факти, що це не він, а інша людина», - написала вона і повідомила, що їй відомо місце роботи Дарія і вона планує поїхати до нього і особисто перепросити.

«Гидко, що такі люди живуть в Луцьку»: біля замку Любарта молодики співали російські пісні

Читайте також: 

Можливо зацікавить