Готуються дуже просто та швидко: рецепт тонких і ніжних млинців від луцької фудблогерки

Рецепт ідеальних млинців

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук поділилась рецептом легких у приготуванні млинців.

Як приготувати страву, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

«Смажаться в секунді, виходять тоненькі і ніжні», - написала Юлія.

Інгредієнти (вихід - 10-12 шт):

  • яйця - 2 шт;
  • цукор - 1 ст.л;
  • масло (кімн.температури)- 1 ст.л;
  • борошно - 60 г;
  • молоко - 200 мл;
  • мак - пригорщу, за вашим бажанням.

Всі інгредієнти покласти в блендер, збити до однорідності. Смажити на сухій сковорідці. За бажанням кожен млинець змастити маслом. Додаємо улюблений джем, шоколад чи пасту, або ж смакуємо самі.

«Млинці виходять дуже смачні і ароматні», - підсумувала блогерка.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Навіки 24: матері загиблого бійця з Луцької громади вручили нагороду сина

Навіки 24: матері загиблого бійця з Луцької громади вручили нагороду сина

Як зробити, щоб сирники не розвалювалися на сковороді

Як зробити, щоб сирники не розвалювалися на сковороді: сім простих порад

Два прощання в один день: у Луцьку в останню путь проведуть Героїв Костянтина Голуба та Олександра Веремчука

Два прощання в один день: у Луцьку в останню путь проведуть Героїв Костянтина Голуба та Олександра Веремчука

Ніжний яблучний пиріг на медовому тісті: рецепт, який завойовує з першого шматочка

Ніжний яблучний пиріг на медовому тісті: рецепт, який завойовує з першого шматочка

Домашній яблучний пиріг: простий рецепт з мінімумом інгредієнтів

Домашній яблучний пиріг: простий рецепт з мінімумом інгредієнтів

Французький яблучний пиріг-«невидимка»: ніжний десерт, який тане в роті

Французький яблучний пиріг-«невидимка»: ніжний десерт, який тане в роті

Сало буде танути в роті: найкращі рецепти засолювання різними способами

Сало буде танути в роті: найкращі рецепти засолювання різними способами

Тертий яблучний пиріг, який завжди вдається — простий рецепт із хрумким тістом і соковитою начинкою

Тертий яблучний пиріг, який завжди вдається — простий рецепт із хрумким тістом і соковитою начинкою

Чорний борщ: волинянка розповіла секрет приготування давньої страви
відео
фото

Чорний борщ: волинянка розповіла секрет приготування давньої страви