"Хочу підтримувати армію": у Луцьку школяр відпросився у батьків, аби допомагати волонтерам

"Хочу підтримувати армію": у Луцьку школяр відпросився у батьків, аби допомагати волонтерам

Волонтерка волонтерський центр допомоги ЗСУ «АНГАР» Ольга Валянік розповіла історію про 14-річного хлопчика Андрія, який відпросився у батьків, аби волонтерити.

«І добився свого. Вчора прийшов у штаб, допомагав лущити горіхи, які згодом поїдуть з іншими продуктами до бійців ЗСУ. Поки працював, ділився абсолютно дорослими та свідомими думками. Каже, що в Україні зараз дуже непрості часи, тому для нього важливо допомагати», - пише волонтерка.

«Я хочу підтримувати ЗСУ, допомагати армії. Загалом, робитиму все що можу, аби наблизити перемогу та мир в країні. Ще приноситиму малюнки та талісмани для солдатів, які сам роблю. Думаю, це також для них важливо», - говорить Андрій.

«Наш Андрію, тепер ми будемо тебе так називати, дякуємо тобі за твою свідомість та наполегливість у бажанні допомагати. Ти навіть не уявляєш, наскільки важливу роботу робиш. Адже мова зараз не лише про лущення горіхів, хоч це дуже важливий стратегічний продукт. Мова більше про те, наскільки ти надихаєш нас усіх. Завдяки тобі та іншим молодим людям, які зараз допомагають, ми знаємо, що Україна в надійних руках. Ми дуже радіємо, що молоде покоління росте свідомим, чуйним та відповідальним. Дякуємо вам, діти! Все буде перемога! Все буде Україна», - зазначає Ольга Валянік.

 

Можливо зацікавить