Ідеальні трубочки з ніжним кремом: простий рецепт від луцької фудблогерки

Домашні трубочки з кремом – ідеальний десерт до чаю

Хрустке тісто, ніжний крем і легка солодка пудра – саме такими мають бути ідеальні трубочки. Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук поділилася перевіреним рецептом, який обов’язково захочеться повторити.

Як приготувати страву, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

Складники (вихід: 20 шт):

Тісто:

  • 270 г борошна
  • 125 г масла
  • 130 г сметани 
  • Збитий жовток із краплею молока (для змащування)

Крем:

  • 350-400 г крем-сиру
  • 200 г жирної сметани або вершків
  • 150-200 г цукру
  • Цукрова пудра для посипання

Приготування:

Тісто:

Змішати борошно з маслом до стану «крихти». Додати сметану та замісити тісто. Загорнути у плівку та відправити в холодильник на 1,5–2 години. Розкачати тісто, нарізати на рівні смужки. Обгорнути ними металеві або фольговані конуси. Викласти трубочки на пергамент, змастити жовтком із молоком. Випікати при 200°C 20–25 хвилин до золотистого кольору. Дати повністю охолонути перед зняттям із форми.

Крем:

Збити сметану з цукром до його розчинення. Додати крем-сир і збити міксером до гладкої текстури. Перекласти в кондитерський мішок і наповнити трубочки.

Фінальний штрих – присипати цукровою пудрою.

Читайте також:

Можливо зацікавить