Сирні бейгли: рецепт смачного та корисного перекусу від луцької фудблогерки

Сирні бейгли – новий гастрономічний тренд, який вже підкорив любителів здорового харчування. Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук поділилася своїм перевіреним рецептом. Бейгли виходять ніжними всередині, з рум’яною скоринкою, а головне – швидко та легко готуються.
Як приготувати страву, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
Складники:
- 300 г кисломолочного сиру (краще обирати сухі сорти)
- 2 яйця
- 90–150 г рисового або пшеничного борошна
- 90 г твердого або м’якого сиру
- 1 ч. л. розпушувача
- Дрібка солі
- Кунжут, насіння – для посипання
Начинка – на ваш смак (вершковий сир, авокадо, слабосолоний лосось тощо).
Приготування:
Яйця збити, трохи відлити для змащування. Додати кисломолочний сир, перетерти виделкою або блендером до однорідності.
Додати натертий сир, борошно, розпушувач, сіль, перемішати. Важливо додавати борошно поступово – його кількість залежить від вологості сиру. Руками сформувати кульки, зробити отвір у центрі, щоб бейгли рівномірно пропеклися.
Викласти на деко, змастити яйцем, посипати кунжутом або насінням. Випікати при 180°C 30–40 хвилин, поки не стануть рум’яними. Дати охолонути, розрізати та додати улюблену начинку.
Читайте також:
- Будете здивовані результатом: як правильно обрізати герань навесні
- Швидкий та смачний сніданок: рецепт сирних оладок від луцької фудблогерки
- Отримаєте королівський урожай: яку малину посадити навесні