Сирні бейгли: рецепт смачного та корисного перекусу від луцької фудблогерки

Сирні бейгли – хіт здорового харчування: покроковий рецепт

Сирні бейгли – новий гастрономічний тренд, який вже підкорив любителів здорового харчування. Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук поділилася своїм перевіреним рецептом. Бейгли виходять ніжними всередині, з рум’яною скоринкою, а головне – швидко та легко готуються.

Як приготувати страву, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

Складники:

  • 300 г кисломолочного сиру (краще обирати сухі сорти)
  • 2 яйця
  • 90–150 г рисового або пшеничного борошна
  • 90 г твердого або м’якого сиру
  • 1 ч. л. розпушувача
  • Дрібка солі
  • Кунжут, насіння – для посипання

Начинка – на ваш смак (вершковий сир, авокадо, слабосолоний лосось тощо).

Приготування: 

Яйця збити, трохи відлити для змащування. Додати кисломолочний сир, перетерти виделкою або блендером до однорідності.

Додати натертий сир, борошно, розпушувач, сіль, перемішати. Важливо додавати борошно поступово – його кількість залежить від вологості сиру. Руками сформувати кульки, зробити отвір у центрі, щоб бейгли рівномірно пропеклися.

Викласти на деко, змастити яйцем, посипати кунжутом або насінням. Випікати при 180°C 30–40 хвилин, поки не стануть рум’яними. Дати охолонути, розрізати та додати улюблену начинку.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Навіки 24: матері загиблого бійця з Луцької громади вручили нагороду сина

Навіки 24: матері загиблого бійця з Луцької громади вручили нагороду сина

Яблучний пиріг за 15 хвилин: простий рецепт, який виручить під час відключень світла

Яблучний пиріг за 15 хвилин: простий рецепт, який виручить під час відключень світла

Як зробити, щоб сирники не розвалювалися на сковороді

Як зробити, щоб сирники не розвалювалися на сковороді: сім простих порад

Два прощання в один день: у Луцьку в останню путь проведуть Героїв Костянтина Голуба та Олександра Веремчука

Два прощання в один день: у Луцьку в останню путь проведуть Героїв Костянтина Голуба та Олександра Веремчука

Ніжний яблучний пиріг на медовому тісті: рецепт, який завойовує з першого шматочка

Ніжний яблучний пиріг на медовому тісті: рецепт, який завойовує з першого шматочка

Домашній яблучний пиріг: простий рецепт з мінімумом інгредієнтів

Домашній яблучний пиріг: простий рецепт з мінімумом інгредієнтів

Французький яблучний пиріг-«невидимка»: ніжний десерт, який тане в роті

Французький яблучний пиріг-«невидимка»: ніжний десерт, який тане в роті

Сало буде танути в роті: найкращі рецепти засолювання різними способами

Сало буде танути в роті: найкращі рецепти засолювання різними способами

Тертий яблучний пиріг, який завжди вдається — простий рецепт із хрумким тістом і соковитою начинкою

Тертий яблучний пиріг, який завжди вдається — простий рецепт із хрумким тістом і соковитою начинкою