Кабачковий рулет, що підкорює з першого шматочка: простий рецепт від луцької фудблогерки

Сезон кабачків – ідеальний час, аби приготувати ніжний, соковитий і неймовірно смачний кабачковий рулет. Цю страву знають і люблять тисячі господинь, адже вона проста у приготуванні, виглядає апетитно та чудово смакує як у будні, так і на святковому столі.
Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук поділилась рецептом простої у приготуванні страви, яка апетитно виглядає та чудово смакує як у будні, так і на святковому столі.
Як приготувати кабачковий рулет, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
Інгредієнти:
- кабачок - 600-700 г;
- яйця - 4 шт;
- борошно - 4-5 ст.л;
- сметана - 3 ст.л.
- сіль - дрібка.
- вершковий сир - 300 г;
- сметана - 2 ст.л;
- часник - 2-3 зубч;
- сіль, перець - за смаком;
- зелень (в мене кріп)- за бажанням;
- огірки -2-3 шт;
- помідор - 1-2 шт;
Кабачки потерти, посолити, дати постояти і відтиснути зайву рідину. Додати яйця, сметану, борошно і перемішати. Викласти на просиліконений пергамент. Випікала 25-30 хв при 180 градусах.
Перевернути, зняти плівку і на охолоджений нанести змішаний вершковий сир з сметаною, часником і кропом. Викласти огірки і помідори, завернути в рулет і в хододильник на 2-3 години.
Читайте також:
- Чому не можна зберігати яйця у дверцятах холодильника: експерти попереджають про небезпеку
- Що сіяти в серпні: 5 овочів і зелені, які встигнуть дозріти до осені
- Як врятувати помідори від фітофторозу: поради городникам на літо