Кабачковий рулет, що підкорює з першого шматочка: простий рецепт від луцької фудблогерки

Кабачковий рулет, що підкорює з першого шматочка: простий рецепт від луцької фудблогерки

Сезон кабачків – ідеальний час, аби приготувати ніжний, соковитий і неймовірно смачний кабачковий рулет. Цю страву знають і люблять тисячі господинь, адже вона проста у приготуванні, виглядає апетитно та чудово смакує як у будні, так і на святковому столі.

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук поділилась рецептом простої у приготуванні страви, яка апетитно виглядає та чудово смакує як у будні, так і на святковому столі.

Як приготувати кабачковий рулет, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

Інгредієнти:

  • кабачок - 600-700 г;
  • яйця - 4 шт;
  • борошно - 4-5 ст.л;
  • сметана - 3 ст.л.
  • сіль - дрібка. 
  • вершковий сир - 300 г;
  • сметана - 2 ст.л;
  • часник - 2-3 зубч;
  • сіль, перець - за смаком;
  • зелень (в мене кріп)- за бажанням;
  • огірки -2-3 шт;
  • помідор - 1-2 шт;

Кабачки потерти, посолити, дати постояти і відтиснути зайву рідину. Додати яйця, сметану, борошно і перемішати. Викласти на просиліконений пергамент. Випікала 25-30 хв при 180 градусах. 

Перевернути, зняти плівку і на охолоджений нанести змішаний вершковий сир з сметаною, часником і кропом.  Викласти огірки і помідори, завернути в рулет і в хододильник на 2-3 години.

Читайте також:

Можливо зацікавить