Корисний лафхак: як швидко і просто нашаткувати капусту
Для того, щоб приготувати капусту, часто доводиться витрачати чимало часу на нарізку.
Natural Grocers показали корисний лайфхак шаткування капусти. Для нього взагалі не знадобиться звичайний ніж і ви набагато швидше наріжете необхідну кількість капусти ніж зазвичай, пише ТСН.
Що знадобиться:
- Свіжа капуста
- Ніж для очищення овочів з гострим лезом
Що робити:
Розріжте капусту на чотири частини. Це дозволить комфортніше тримати її у руці.
Тримайте капусту за качан і, використовуючи ніж для очищення овочів, почніть шаткувати її. Завдяки його формі та гостроті, ви зможете отримати рівномірні шматочки.
Під час шаткування контролюйте товщину шматочків — вони повинні бути достатньо тонкими, щоб швидко маринуватися чи готуватися, але не настільки тонкими, щоб втратити текстуру.
Використання ножа для очищення дозволяє легко досягти бажаного розміру шматочків. Гостре лезо забезпечує точність і швидкість, що значно спрощує процес шаткування та ви заощадите час і зусилля.
Читайте також:
- Як зварити розсипчастий рис: секрети приготування ідеального гарніру
- Сезон гарбузів: рецепт осіннього пирога від луцької кондитерки