Кукурудза за 3 хвилини: шеф-кухар показав ідеальний спосіб приготування без варіння

В Україні стартував сезон солодкої кукурудзи — улюбленого літнього смаколика, без якого важко уявити спекотні дні. На ринках її дедалі більше, а ціни помітно знижуються.
Для багатьох українців це давня літня традиція — смакувати молодою кукурудзою, смак якої знайомий ще з дитинства і який щоразу хочеться зберегти надовше.
Щоб зерна були соковитими, ніжними й не втратили природну солодкість, важливо знати кілька простих лайфхаків. Як швидко приготувати кукурудзу без втрати смаку, показав шеф-кухар Олександр Огороднік, пише Gazeta.ua.
Кукурудзу кулінар готує у мікрохвильовці.
«Так швидко ви ще кукурудзу не готували. знадобиться всього три хвилини. Беремо паперовий рушник. Ним замотуємо кукурудзу і змочуємо водою. Потім одразу викладаємо на тарілку і ставимо на 3-5 хвилини в мікрохвильовку», — розповідає Олександр Огороднік.
Виймаємо з печі, натираємо вершковим маслом, солимо та насолоджуємось смаком дитинства.
«Усього три хвилини. Ніяких каструль та води. А соковита, ароматна солодка кукурудза готова», — додав шеф-кухар.
Читайте також:
- Ростиме в 2 рази швидше і дає у 4 рази більший врожай: чим потрібно підживити квасолю
- Капуста — як футбольний м'яч: секретне добриво, яке формує ідеальні качани всього за тиждень
- Справжній квас за 3 години: як приготувати освіжаючий літній напій