Квашена капуста у пакеті: простий та оригінальний рецепт
Капусту можна квасити не лише у великих бочках або банках, а й у звичайному пакеті. Цей оригінальний і простий метод дозволяє отримати чудовий результат без зайвих клопотів, а також зберегти максимальну кількість корисних речовин.
Інгредієнти
- капуста білокачанна 1 кг
- морква 1 шт.
- сіль 1 скл.
- цукор 1 ст. л.
- перець горошком 6 шт.
Моркву помийте, очистіть і натріть на тертці "по-корейськи". Капусту тонко нашаткуйте.
Викладіть у миску капусту, моркву, перець горошком, сіль та цукор. Перемішайте овочі, трохи приминаючи руками, щоб сіль і цукор розчинилися в капустяному соці.
Перекладіть у целофановий пакет, щільно зав'яжіть та відправте в холодильник на дві доби. Через 6 годин струсіть пакет та повторюйте таку процедуру кожні 6 годин.
Готову страву перекладіть у ємність і накрийте кришкою. Зберігайте у холодильнику.
Поради:
Целофановий пакет для капусти має бути міцним та неушкодженим.
Читайте також:
- Зелена цибуля цілий рік: як збирати врожай щотижня за допомогою яєчних лотків
- Чому орхідея не цвіте і як це виправити: дієві поради