Квашена капуста у пакеті: простий та оригінальний рецепт

Як квасити капусту, щоб була хрусткою

Капусту можна квасити не лише у великих бочках або банках, а й у звичайному пакеті. Цей оригінальний і простий метод дозволяє отримати чудовий результат без зайвих клопотів, а також зберегти максимальну кількість корисних речовин.

   Як приготувати квашену капусту у пакеті, - пише ТСН.

Інгредієнти

  • капуста білокачанна 1 кг
  • морква 1 шт.
  • сіль 1 скл.
  • цукор 1 ст. л.
  • перець горошком 6 шт.

Моркву помийте, очистіть і натріть на тертці "по-корейськи". Капусту тонко нашаткуйте.

Викладіть у миску капусту, моркву, перець горошком, сіль та цукор. Перемішайте овочі, трохи приминаючи руками, щоб сіль і цукор розчинилися в капустяному соці.

Перекладіть у целофановий пакет, щільно зав'яжіть та відправте в холодильник на дві доби. Через 6 годин струсіть пакет та повторюйте таку процедуру кожні 6 годин.

Готову страву перекладіть у ємність і накрийте кришкою. Зберігайте у холодильнику.

Поради:

Целофановий пакет для капусти має бути міцним та неушкодженим.

Читайте також:

Можливо зацікавить