Мріяв про спокійне та щасливе сімейне життя: Герой з Волині отримав смертельне поранення внаслідок вогневого ураження

Запорізький напрямок Герой

Солдат з Волині Василь Романюк поліг 16 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання біля села Роботине Запорізької області. Захисник отримав множинні осколкові поранення тулуба з ушкодженням кісток та внутрішніх органів.

Про нього розповіли на платформі «Меморіал».

Василь народився 4 січня 1991 року в селі Любохини на Волині. Після того, як одружився, переїхав до селища Голоби. Освіту здобув у Рожищенському фаховому коледжі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. Фельдшер ветеринарної медицини. Працював старшим лікарем ветеринарної медицини у ТзОВ «Віра-1».

За кілька років до повномасштабного вторгнення придбав будинок для родини та власноруч розпочав ремонт. Мріяв про спокійне та щасливе сімейне життя.

Під час великої війни ніс службу в складі 33-ої окремої механізованої бригади. Працював з протитанковим ракетним комплексом.

«Він був люблячим татом, коханим і дбайливим чоловіком, найкращим сином та чуйним зятем. Дуже добра, життєлюбна, світла та допитлива людина. Людина з великої літери. Його поважали, шанували, він користувався повагою у колег. Був професіоналом у своїй справі, завжди приходив на допомогу тим, хто цього потребував. Усі, хто знав мого Васю, відгукуються про нього лише добрим словом. Мені здається, що таких світлих людей просто не існує…», – розповіла дружина Оксана Романюк.

Поховали Василя в селищі Голоби Волинської області.

У захисника залишилися дружина Оксана, донька Іванка, батьки Віта і Василь.

Читайте також:

Можливо зацікавить