На Волині п'яна водійка на узбіччі збила жінку і втекла: постраждала у критичному стані

На Волині п'яна водійка на узбіччі збила жінку і втекла: постраждала у критичному стані

У селі Машів по вулиці Центральній Вишнівської громади Ковельського району автівка збила жінку. Постраждала у лікарні у критичному стані.

Аварія трапилася у четвер, 13 липня. Про це повідомляють у соцмережах.

Як повідомили у поліції Волині, 25-річна місцева жителька на автомобілі «Опель Кадет» збила 28-річну пішохідку, яка рухалась узбіччям дороги. Водійка з місця пригоди втекла.

 Правопорушницю поліцейські наздогнали у Любомлі. Під час проходження освідування на визначення стану сп'яніння, «Драгер» показав 2,6 проміле алкоголю в крові.

Водійку затримали. Авто вилучили.

Пішохідку з тілесними ушкодженнями госпіталізували у відділення реанімації.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Водійці світить від трьох до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Родичі постраждалої повідомляють, що жінка знаходиться у критичному стані. У результаті аварії вона отримала відкритий перелом стегна, перелом передпліччя та ліктьової кістки, перелом таза та травми голови.

Рідні постраждалої відкрили збір коштів на її лікування і просять небайдужих допомогти:

Карта Оксана Миколаївна Гузь 5168 7574 2475 8896.

На Волині п'яна водійка на узбіччі збила жінку і втекла: постраждала у критичному станіНа Волині п'яна водійка на узбіччі збила жінку і втекла: постраждала у критичному стані

Читайте також:

Можливо зацікавить