На Волині легковик зіштовхнувся з фурою: жінка загинула, діти отримали травми

На Волині легковик зіштовхнувся з фурою: жінка загинула, діти отримали травми

У суботу, 14 вересня, неподалік села Оконськ Камінь-Каширського району сталася трагічна аварія, внаслідок якої загинула людина.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

О 08:40 14 вересня на лінію 101 надійшло повідомлення про ДТП біля села Оконськ Маневицької громади, де легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок аварії загинула жінка, яка перебувала в легковику разом з двома дітьми.

Очевидці надали першу допомогу дітям, які були заблоковані в пошкодженому автомобілі, і викликали рятувальників. Чергова варта 13 ДПРЧ з Маневичів оперативно прибула на місце події. Рятувальники відключили акумуляторну батарею, щоб уникнути загоряння, та за допомогою гідравлічного інструменту деблокували тіло загиблої.

Дітей, хлопчика 12 років і дівчинку 7 років, госпіталізовано в шоковому стані до лікарні в смт Маневичі. Водій вантажівки від госпіталізації відмовився.

На Волині легковик зіштовхнувся з фурою: жінка загинула, діти отримали травмиНа Волині легковик зіштовхнувся з фурою: жінка загинула, діти отримали травмиНа Волині легковик зіштовхнувся з фурою: жінка загинула, діти отримали травмиНа Волині легковик зіштовхнувся з фурою: жінка загинула, діти отримали травми

Читайте також:

Можливо зацікавить