На Волині незаконно зрубали дубів на понад 21 мільйон гривень

На Волині незаконно зрубали дубів на понад 21 мільйон гривень

На території Ківерцівського Національного природного парку «Цуманська пуща» волинські правоохоронці виявили 870 колод незаконно зрубаних дубів вартістю 21 млн 400 тис. грн.

Нині деревина арештована та згідно з ухвалою суду передана в управління АРМА, – інформує пресслужба Волинської обласної прокуратури.

За підтриманим прокурорами Волинської обласної прокуратури клопотанням слідчих в управління Національному агентству України з питань розшуку активів (АРМА) передана арештована деревина вартістю 21 млн 400 тис. грн. 

У ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом незаконної порубки дерев на території Ківерцівського Національного природного парку «Цуманська пуща» волинські правоохоронці виявили 870 колод незаконно зрубаних дубів.

У кримінальному провадженні про незаконні порубки та перевищення влади та службових повноважень посадовцями Національного парку (ч.4 ст. 246, ч.3 ст. 365 КК України) триває досудове розслідування, яке провадить ТУ ДБР у Львові.

На Волині незаконно зрубали дубів на понад 21 мільйон гривеньНа Волині незаконно зрубали дубів на понад 21 мільйон гривень

Читайте також:

Можливо зацікавить