На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»

ліс

У суботу, 20 квітня, на Волині в рамках глобальної екоініціативи Greening of the Planet  з нагоди Дня довкілля посадили «Ліси захисників і захисниць України».

Про це повідомила депутатка Волинської обласної ради Юлія Вусенко.

За її словами, акція окрім основної мети – озеленити планету, створена також для того, щоб вшанувати символічним висадженням дерев честь і памʼять воїнів, які захищають Україну.

«5 тисяч 900 сіянців! Саме стільки в рамках нашої щорічної висадки ми посадили у Колківському лісництві філії «Колківське лісове господарство» ДП «Ліси України» відновивши площу 0,9 га. Ми садили ліс, об’єднавши дітей та дорослих, різних професій, разом із захисниками України, які наразі реабілітуються у Луцьку», - написала жінка.

На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»

Учасники висаджень із різних куточків України та світу доєднувались до телемарафону і в результаті вдалося висадити близько 3 млн дерев у 7 країнах світу та всіх областях України.

Проєкт «Озеленення Планети» стартував у 2020 році під назвою «Озеленення України», а згодом трансформувався в глобальну екологічну ініціативу «Greening of the Planet». Станом на початок 2024 року усього було висаджено 41 мільйон дерев у 141 країні світу понад 7 мільйонами людей.

На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»На Волині посадили «Ліси захисників і захисниць України»

Читайте також:

Можливо зацікавить

на щиті, Луцьк, Волинь

Великдень зі сльозами та скорботою: на Волинь повертаються полеглі на війні Герої

поховання військового
фото

Дві донечки ніколи більше не побачать татка: напередодні Великодня на Волині попрощались з Героєм Олександром Муковським

на щиті
фото

Дві втрати в громаді за тиждень: на Волинь востаннє повернувся Герой Руслан Сулім

пологи

На Волині жінка народила доньку у «швидкій»

поховання військового

Трагічний Великдень: у переддень великого свята на Волині прощатимуться з Героєм Віталієм Лесиком

Yaktak Небо
відео

Про безмежність, мудрість і вічність: відомий співак з Волині Yaktak випустив нову колаборацію

Погода заморозки

Заморозки повертаються? Волинян попередили про похолодання

З якими хворобами можуть мобілізувати: детальний список

З якими хворобами можуть мобілізувати: детальний список

поховання військового
фото

Серце зупинилося після тяжких травм: на Волині попрощались із 21-річним Героєм Михайлом Рудем