На Волині за 30 тисяч грн продають ветлікарню

На Волині за 30 тисяч грн продають ветлікарню

У селі Видричі Камінь-Каширського району продають із молотка приміщення дільничної лікарні ветеринарної медицини. За нерухомість хочуть виручити 30 тисяч гривень.

Торги на сайті prozorro.sale оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській та Волинській областях, - пише ІА Волинські новини.

На торги виставлено об’єкт малої приватизації – одноповерхову будівлю загальною площею 70,7 кв. м, що в селі Видричі на вулиці Нова, 21.

Приміщення 1974 року побудови. Фундамент – бетонний стрічковий; стіни, перегородки – цегляні, перекриття – дерев’яне. Інженерні комунікації відсутні.

Як вказано, будівля не задіяна у господарській діяльності близько 10 років.

Початкова ціна продажу – 31 395 гривень.

Нині балансоутримувачем будівлі є Камінь-Каширська районна державна лікарня ветеринарної медицини.

Площа земельної ділянки, на якій розташована нерухомість, – 0,2 га. Вона не є предметом купівлі-продажу, тому питання землекористування покупець буде вирішувати самостійно в передбаченому чинним законодавством порядку.

На Волині за 30 тисяч грн продають ветлікарнюНа Волині за 30 тисяч грн продають ветлікарнюНа Волині за 30 тисяч грн продають ветлікарнюНа Волині за 30 тисяч грн продають ветлікарнюНа Волині за 30 тисяч грн продають ветлікарню

Читайте також:

Можливо зацікавить