На Волині знову вимкнули світло. Оновлено

Вимкнення світла на Волині

На Волині вранці у середу, 15 травня знову аварійно вимкнули світло.

«Волиньобленерго» отримало термінове розпорядження НЕК «Укренерго» на застосування графіків аварійного відключення (ГАВ) у Волинській області 15 травня о 6:38 (1-ша - 3-тя черги). Про це повідомили у Волиньобленерго.

Протягом 15 хв після отримання команди регіонального диспетчера НЕК «Укренерго» «Волиньобленерго» змушене вводити у дію ГАВ і для підприємств, і для населення негайно та без попередження. 

Спрогнозувати тривалість відключення неможливо. ГАВ тривають до наступного розпорядження на увімкнення від диспетчера «Укренерго». 

Відключення почергово вводяться по всій області. 

У режимі реального часу відслідкувати причину, час початку і закінчення перерви у електропостачанні за певною адресою ви можете на офіційному веб-сайті Волиньобленерго у розділі Головна сторінка/Перерви у електропостачанні/Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання.

Згодом у Волиньобленерго повідомили, що 15 травня о 8:30 отримали розпорядження НЕК «Укренерго» про відміну застосування графіків аварійного відключення (ГАВ).

Як повідомили в Укренерго, через значний дефіцит електроенергії, з 18:00 по 23:00 по всій Україні можливі відключення світла.

Читайте також:

Можливо зацікавить