Найсмачніші млинці з сиром, маком і вишнями: рецепт від луцької фудблогерки

Якщо ви шукаєте ідеальне поєднання для млинців, цей рецепт точно стане вашим фаворитом. Ніжне тісто, ароматний сир, солодкий мак і соковиті вишні – смак, перед яким неможливо встояти. Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук зізнається: млинці зникли зі столу ще до того, як встигли їх загорнути.
Як приготувати страву, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
Інгредієнти: (1 склянка = 250 мл)
- 2 яйця
- 1 скл. молока
- 2 ст. л. цукру
- ½ ч. л. солі
- ½ ч. л. соди
- 1,5 скл. борошна
- 1 скл. крутого кип’ятку (приблизно)
- 2 ст. л. олії
Приготування:
- Збити яйця з цукром, додати сіль, поступово влити молоко.
- Всипати просіяне борошно та соду, добре перемішати.
- Поступово вливати кип’яток, постійно помішуючи, наприкінці додати олію.
- Дати тісту відпочити 20 хвилин, а потім випікати млинці на антипригарній сковорідці.
Якщо тісто загусте, можна розбавити теплою водою.
Начинка:
- кисломолочний сир + цукрова пудра
- макова начинка (готова або домашня)
- розморожена або свіжа вишня
На млинець викласти макову начинку, сир і вишні в довільному порядку, загорнути в рулетик – і одразу смакувати.
Читайте також:
- Орхідеї «вибухнуть» квітами: просте добриво з кухонних запасів
- Ніжні млинці на мінеральній воді: ідеальний рецепт від луцької фудблогерки
- Обробка цибулі перед посадкою: дієвий метод для захисту та кращого врожаю