Найстарше агентство нерухомості Луцька святкує 30-річчя

Найстарше агентство нерухомості Луцька святкує 30-річчя

«Волинське агентство нерухомості» святкує 30-річчя своєї роботи.

Про це повідомила очільниця компанії Лариса Мусійчук

«ФБ питає, що у мене на думці і я скажу, що я щаслива людина! У мене є все і дякую життю, що є класний бізнес, сім'я, колеги і друзі!»  - коментує власниця агентства. 

Раніше в інтерв'ю Першому власники агентства Лариса та Валерій Мусійчуки розповіли, як все починалось. Кажуть: починали, коли в Луцьку про рієлторів ще ніхто не чув. 

«Волинське агентство нерухомості» заснував у 1993 році луцький бізнесмен Володимир Навроцький. Нинішня співвласниця Лариса Мусійчук прийшла працювати в агентство маклером. Тоді так називали тих, кого зараз йменують рієлтором.

«Вперше я переступила поріг Волинського агенства нерухомості у 1997 році. На той час я вже мала за плечима досвід праці помічником нотаріуса, тож практика роботи з договорами купівлі-продажу нерухомості була нормальна. Почала працювами маклером, але так сталося, що за кілька років мені довірили посаду директорки агентства. А коли засновник Володимир Навроцький вирішив продати компанію і зайнятись новим бізнесом – я стала новою власницею», – розповідала Лариса Мусійчук.

Згодом до справи долучився і її чоловік Валерій Мусійчук. Відтоді близько 20 років вони ведуть бізнес разом. Лариса більше відповідає за безпосередньо рієлторську роботу, Валерій – менеджерську.

Читайте також: 

Можливо зацікавить