Ніжні та пухкі оладки з манної крупи: рецепт від луцької фудблогерки

Золотисті оладки на кефірі

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук поділилась рецептом ніжних та пухких оладок із манної крупи. Вони виходять м’якими всередині, з рум’яною скоринкою зовні, а готуються буквально за пів години.

Як приготувати страву, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

Інгредієнти:

  • Кефір (кімнатної температури) – 250 мл
  • Яйце – 1 шт
  • Манна крупа – 200 г
  • Цукор – 1-2 ст. л.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Ванільний цукор – 1/2 ч. л.
  • Сіль – дрібка
  • Олія – 2 ст. л.

Приготування:

У кефір додайте яйце, цукор, сіль і соду. Злегка збийте вінчиком. Вмішайте манну крупу, потім додайте олію і ретельно перемішайте. Відставте тісто на 15 хвилин, щоб манка набухла.

Смажте оладки на розігрітій сковорідці. Переверніть їх на інший бік, поки верх ще трохи вологий – так вони залишаться пишними.

Подавайте зі сметаною, варенням або медом.

Читайте також:

Можливо зацікавить