Одесою їздила «швидка», до якої пакували чоловіків. Відео

Одесою їздила «швидка», до якої пакували чоловіків. Відео

21 грудня в Одесі спалахнув новий скандал через дії осіб у військовій формі, які, ймовірно, є працівниками ТЦК.

Про це повідомляє ТСН

Деякі Telegram-канали оприлюднили відео з Одеси, де видно, що декілька чоловіків у військовій формі заштовхують до карети «швидкої» чоловіка в цивільному. Після цього автомобіль почав рух, але цьому заважала дівчина. Вона голосно кричала і намагалася самотужки зупинити «бусик». Водночас один з очевидців вигукнув: «Ви ж людину вб’єте».

Після кількох хвилин такої боротьби люди у військовій формі відпустили хлопця. Проте користувачів соцмереж обурив й інший факт. На думку деяких дописувачів, автомобіль «швидкої» дуже схожий на ті, які були закуплені для фронту за донати за допомогою однієї з благодійних організацій.

В коментарі для ТСН.ua керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк так розповіла про ситуацію з дивною «швидкою».

«Військова служба правопорядку проводить перевірку за фактом нецільового використання транспорту спеціального призначення. Призначено службове розслідування за цим фактом і за фактом незаконного застосування сили військовослужбовцями. Інциденту буде надано правову оцінку, винні будуть притягнуті до відповідальності. Перевірка триває»,- заявила вона.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить