Троє людей померли, 5 - постраждали: у Луцькому районі трапилась аварія. Оновлено

Троє людей померли, 5 - постраждали: у Луцькому районі трапилась аварія. Оновлено

У селі Чаруків Луцького району зіштовхнулись два автомобілі.

Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Як інформує поліція Волині, зіткнулися автомобілі «Кіа» та «Нісан». 

За повідомленням ДСНС Волині, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали восьмеро людей, з них одна дитина.

Внаслідок ДТП загинув водій одного з автомобілів, пасажирка з іншої автівки померла у кареті швидкої, ще одна людина померла вже у лікарні.

Ще п'ятеро людей зазнали травм різного ступеня важкості. Дані постраждалих встановлюються.

На момент прибуття першого підрозділу ДСНС в салонах обох транспортних засобів були заблоковані четверо людей, крім того на задньому сидінні однієї з автівок перебував ще один чоловік, який також потребував допомоги.

Рятувальники за допомогою комплекту гідравлічного інструменту VEBER розрізали деформовані елементи транспортних засобів, деблокували двох пасажирів та двох водіїв та передали їх медикам. Крім того, допомогли вийти з автомобіля ще одному чоловікові, який перебував на задньому сидінні однієї з автівок.

На місці працює поліція, рятувальники, медики.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України.

Троє людей померли, 5 - постраждали: у Луцькому районі трапилась аварія. ОновленоТроє людей померли, 5 - постраждали: у Луцькому районі трапилась аварія. ОновленоТроє людей померли, 5 - постраждали: у Луцькому районі трапилась аварія. ОновленоТроє людей померли, 5 - постраждали: у Луцькому районі трапилась аварія. ОновленоТроє людей померли, 5 - постраждали: у Луцькому районі трапилась аварія. ОновленоТроє людей померли, 5 - постраждали: у Луцькому районі трапилась аварія. ОновленоТроє людей померли, 5 - постраждали: у Луцькому районі трапилась аварія. ОновленоТроє людей померли, 5 - постраждали: у Луцькому районі трапилась аварія. ОновленоТроє людей померли, 5 - постраждали: у Луцькому районі трапилась аварія. Оновлено

Читайте також:

На Волині п'яна водійка на узбіччі збила жінку і втекла: постраждала у критичному стані

На Волині п'яний водій злетів у кювет: є постраждалі

Можливо зацікавить