Підготовка до опалювального сезону: в Офісі Президента обговорили ризики для енергетики та захист регіонів

Підготовка до опалювального сезону: в Офісі Президента обговорили ризики для енергетики та захист регіонів

В Офісі Президента України відбулась нарада очільників обласних військових адміністрацій із заступником голови Офісу Президента Віктором Микитою. Також у нараді взяли участь Прем'єр-міністр Денис Шмигаль та Міністр з розвитку громад та територій Олексій Кулеба.

Про це повідомив очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Говорили про наближення нового опалювального сезону та можливі ризики. Адже ворог продовжує атакувати енергетичні об'єкти нашої країни, тож маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв.

На Волині будуть працювати над активнішою комунікацією з бізнесом та громадами. Посилять роботу щодо децентралізації систем енергозабезпечення регіонів.

«Формуємо запаси твердого палива. Також збільшено пакет регіональних та місцевих програм щодо підтримки сил безпеки та оборони, а також ветеранів війни, ВПО та інше.  Докладемо максимум зусиль, аби пройти цей непростий осінньо-зимовий період», - йдеться в дописі.

Підготовка до опалювального сезону: в Офісі Президента обговорили ризики для енергетики та захист регіонівПідготовка до опалювального сезону: в Офісі Президента обговорили ризики для енергетики та захист регіонівПідготовка до опалювального сезону: в Офісі Президента обговорили ризики для енергетики та захист регіонівПідготовка до опалювального сезону: в Офісі Президента обговорили ризики для енергетики та захист регіонівПідготовка до опалювального сезону: в Офісі Президента обговорили ризики для енергетики та захист регіонівПідготовка до опалювального сезону: в Офісі Президента обговорили ризики для енергетики та захист регіонів

Читайте також:

Можливо зацікавить