Польські фермери посилили обмеження руху на кордоні з Волинню

Польські фермери посилили обмеження руху на кордоні з Волинню

Польські фермери, які протестують, розпочали більш жорстке обмеження руху транспортних засобів на кордоні з Україною. 

Про це повідомили у Держприкордонслужбі

«Польські фермери повністю заблокували рух вантажівок через пункт пропуску. Термін завершення такого блокування не повідомлявся», - йдеться у повідомленні. 

Як уточнюють у Держприкордонслужбі, біля пункту пропуску «Долгобичув-Угринів» протестувальники планують перекрити рух для всіх видів транспорту до 17:00 20 лютого.

«На ПП «Зосін-Устилуг» з 13:00 по 16:00 протестувальники мають намір обмежити рух автобусів, вантажних та легкових транспортних засобів в обидвох напрямках. Обіцяють пропускати лише вантажівки з гуманітарною допомогою», - інформують у Держприкордонслужбі.

На ПП «Корчова-Краківець»: «До 21:00 20 лютого протестувальники планують блокувати рух вантажівок на виїзд з Польщі, крім тих, які перевозять критичні вантажі. При цьому автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі в обидва напрямки зможуть рухатися безперешкодно».

Як повідомляє Держприкордонслужба, на ПП «Гребене-Рава-Руська» «протестувальники з 13:00 20 лютого повністю заблокували рух в обох напрямках всіх категорій транспортних засобів, крім тих, які везуть критично важливі вантажі та гуманітарну допомогу».

На ПП «Дорогуськ-Ягодин» до «19:00 організатори протесту мають намір повністю заблокувати рух вантажівок в обидвох напрямках».

Читайте також: 

Можливо зацікавить