Померла 13-річна дівчинка з Волині, яка боролася з важкою хворобою

Померла 13-річна дівчинка з Волині, яка боролася з важкою хворобою

Померла 13-річна Анастасія з Волині, яка хворіла саркомою.

Про це повідомив Благодійний Фонд «З Богом у серці».

Дівчинку виховували дідусь та бабуся. Вона навчалася у Заболоттівській спецшколі (інтернаті). Своє лікування Настуня проходила в Австрії, де була прооперована і увійшла в ремісію. Дівчинка повернулась в Україну, проте контрольне МРТ виявило рецидив.

«Настуня.. наша дорога дівчинко.. Який це біль   Прийти у відділення, принести тобі твої малюнки з арт терапії, які ми малювали разом, вже полаковані; прийти з гостинцями та подаруночками, щоб трішки тебе потішити   Прийти, запитати в медсестер в якій ти палаті… І ось так дізнатись.. що дорога серцю дитина померла. Наша дівчинко, ти пройшла довгий і тяжкий шлях лікування. Відразу було видно, що ти особлива. Якось відразу відчутно, коли дитина дуже, дуже хороша. Коли вона по особливому сильна духом, терпляча, любляча, вдячна в малому.. Ми помічаємо, що ці риси притаманні тим дітям, які ідуть на Небо. Дивишся в їх очі — а там така глибина, наче вони вже все зрозуміли і надто швидко дозріли. Наче в усіх випробуваннях, вони ще більше зміцнились духом, ще більше стали відданими Богу, ще більше очистились їх серця, і вони вже в такому ранньому віці виявились готові перейти до Вічного Життя. Наші діти назавжди в наших серцях. Молимось за Настуню, просимо милосердного Бога огорнути її душу Його любовʼю, вищою за всяке розуміння, просимо у Бога сил та терпіння для рідних дівчинки — для її мами й тата, і особливо для бабусі та дідуся, які її дуже люблять. Бабуся не переставала плакати ні на мить.. Просила передати поштою малюнки її любої Насті. «Яка це терпляча дитина! Я її питаю, Настуня, як ти? А вона каже, все добре, бабусю! Не зізнавалась, як їй болить, не шкодувалась, завжди нас оберігала! А як вона любила малювати! Дуже любила! Як добре, що ви приходили!», - повідомили у дописі.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині померлої дівчинки.

Померла 13-річна дівчинка з Волині, яка боролася з важкою хворобоюПомерла 13-річна дівчинка з Волині, яка боролася з важкою хворобою

Можливо зацікавить