Пончики з Шацька, які розлітаються ще гарячими: господиня поділилася перевіреним рецептом

Пончики, які розлітаються ще гарячими – саме такі готує жителька Шацька, яка вже багато років пече й продає домашню смакоту. Вона поділилася своїм перевіреним рецептом.
Про це написала Марія Макарчук у соціальній мережі «Facebook».
Для приготування тіста жінка використовує прості інгредієнти: літр води, склянку цукру та склянку олії — усе це потрібно перекип’ятити й остудити.
Далі додає чотири столові ложки горілки, 100 грамів живих дріжджів і борошно — на око, орієнтуючись на консистенцію. Тісто має бути м’яким і ніжним, не тугим, але й не надто рідким. Коли тісто підійде — можна смажити пончики.

Читайте також:
- «Бабусин еліксир» для помідорів: секрет великого врожаю томатів без хімії, який вразить сусідів
- Не Світязем єдиним: тихий відпочинок біля озера Пісочне на Волині
- Одна помилка — і вся консервація в смітник: яку сіль не можна використовувати для закруток