Працівники луцького гіпермаркету не спускаються в укриття, кажуть, немає інструкції

Працівники луцького гіпермаркету не спускаються в укриття, кажуть, немає інструкції

Під час оголошення повітряної тривоги працівники гіпермаркету "Там Там" залишаються на робочих місцях, і не спускаються в укриття. Про це ВСН повідомила переселенка з Києва пані Наталія, яка у момент тривоги перебувала у зазначеному гіпермаркеті.

"В неділю я з 11-річною донькою була в "Там-Тамі", де під час повітряної тривоги у приміщенні не було чутно відповідного сигналу. В адміністрації закладу мені повідомили, що це тимчасова проблема. Але, не дивлячись на потенційну небезпеку, працівники гіпермаркету не спускалися в укриття, а лишалися у торговій залі, а відвідувачів просили покинути приміщення. Водночас в "ПортCity" продавці закривають магазини, і з покупцями слідують в укриття", - розповідає жінка.

Ця ситуація викликала здивування у пані Наталії. Вона звернулася до адміністрації закладу, де їй повідомили, що у них немає інструкції на такий випадок, і вони не знають куди спускатися.

"Хоча сходи до паркінгу, де облаштоване підземне укриття на випадок повітряної тривоги, легко можна побачити. Там є Wi-Fi, біотуалет. Я в Києві такого укриття не бачила", - зазначає жінка.

Аби роз'яснити ситуацію ми звернулися до керівника гіпермаркету, проте він відмовився розмовляти, посилаючись на зайнятість.

Нагадаємо, раніше ми писали, що підприємці "ПортCity" просять перерахувати оренду на час воєнного стану, аби врятувати бізнес.

Можливо зацікавить