«Просування дуже важкою ціною»: військовий розповів про ситуацію під Мелітополем

«Просування дуже важкою ціною»: військовий розповів про ситуацію під Мелітополем

Боєць «Легіону Свободи» Костянтин Денисов заявив, що іноді росіяни навмисно відходять з позицій, щоб затягнути наші підрозділи у пастку.

Про це він розповів в ефірі телеканалу «Еспресо»

«На Мелітопольському напрямку є тактичні успіхи ЗСУ, які пов'язані з багатьма факторами. І насамперед - це героїзм штурмової піхоти, класна робота артилерії та аеророзвідка. Нещодавно Сили оборони зайняли вигідні позиції на цьому напрямку, але просування дається дуже важкою ціною. Тому що ворог постійно гатить з артилерії та намагається контратакувати. Також у противника значно покращилася ситуація з FPV-дронами, якими ворог притискає нашу піхоту й полює за нашою технікою», - зауважив Денисов 

Боєць «Легіону Свободи» також додав, що іноді росіяни можуть навмисно відійти з позицій, щоб затягнути наші підрозділи у пастку.

 «Ворог підлий і підступний. Нещодавно наші хлопці потрапили у пастку й дивом вийшли з неї. Росіяни нібито залишили позиції, наші зайшли туди, а у ворога там вже все пристріляно. Наразі окупанти влаштовують багато пасток, тому що розуміють, що в лоб нас не візьмуть», - наголосив Денисов.

Читайте також:

Можливо зацікавить