Осіння шарлотка з яблуками: простий рецепт домашньої випічки, що пахне теплом

Рецепт смачної шарлотки

Осінь — пора, коли аромат домашньої випічки створює справжній затишок. І найкращий вибір для цієї пори — шарлотка з яблуками. Вона поєднує ніжність тіста, солодкість фруктів і легку кислинку, даруючи відчуття тепла та спокою. Ідеально смакує як із чашкою запашного чаю, так і з філіжанкою кави.

Рецепт шарлотки від переможниці «МастерШеф» Наталка Нікішиної опублікували на сайті ТСН.

Інгредієнти 

  • 3 яйця;
  • 100 г цукру;
  • три яблука;
  • 100 г борошна;
  • 10 мл лимонного соку.

Приготування

Яйця збиваємо із цукром до стійкої піни. Після цього бережно вмішуємо просіяне борошно.

Яблука зачищаємо зовні й усередині. Нарізаємо їх невеликими кубиками. На дно форми викладаємо яблука й заливаємо тістом. Розігріваємо духовку до 170 °С. Ставимо випікати шарлотку на 40 хвилин.

Коли шарлотка готова, дістаємо з духовки і даємо трошки охолонути. Потім дістаємо її з форми, прикрашаємо цукровою пудрою.

Читайте також:

Можливо зацікавить