Раптово обірвалося життя відомого соліста вокального дуету «Душа Волині»

Раптово обірвалося життя відомого соліста вокального дуету «Душа Волині»

2 січня стало відомо, що зупинилося серце заслуженого працівника культури України, відмінника народної освіти, соліста вокального дуету «Душа Волині» В'ячеслава Судими. Його виступи зривали шалені овації, а пісні знали та переспівували багато волинян.

Гірку звістку повідомили на сторінці дуету 

Відомому артисту було 68 років.

«Раптово обірвалося життя Заслуженого працівника культури України, відмінника народної освіти , соліста вокального дуету "Душа Волині" В'ячеслава Павловича Судими»,- йдеться у повідомленні.

На трагічну звістку відреагувала солістка дуету «Душа Волині» Алла Опейда.

«Обірвалося життя чудової людини, друга, патріота України   ...людини з Великим добрим Серцем  з яким в творчому тандемі оспівували красу рідного краю, України Заслуженого працівника культури України, відмінника народної освіти, відійшла у засвіти друга половинка дуету «Душа Волині» - В'ячеслава Павловича Судими. Вічна та світла пам'ять, тобі друже. Спочивай з Богом, наш соловейку»,- написала вона.

Дует «Душа Волині» у складі Алли Опейди та В’ячеслава Судими – відомий на всю Україну та Волинську область творчий тандем. На їх концерти збиралися тисячі шанувальників. Артисти - лауреати та переможці всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Без їх виступу  не проходив жоден з важливих заходів, концертів та фестивалів.  Дует був справжньою перлиною Луцького районного будинку культури.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині померлого.